top of page

PARTNERS

LUMIO heeft in Amersfoort een (groeiend) aantal partners waarmee nauw wordt samengewerkt om jou de allerbeste zorg te kunnen bieden. Van specialistische medische professionals tot lokale organisaties die zich inzetten voor welzijn: dankzij deze samenwerkingen wordt de kwaliteit van de zorg voor jou als cliënt verbeterd en is het mogelijk om optimale (sport)medische begeleiding te bieden. 

Betaalbaar sporten bij Fitacademie Bokkeduinen in Amersfoort

Fit Academie Bokkeduinen

Fit Academie Bokkeduinen is een veelzijdige sportlocatie waar sport en onderwijs hand in hand gaan. Naast de aanwezigheid van een grote fitness, 2 squashbanen en een ruim groepslesrooster, is het een opleidingsplaats voor toekomstige sportprofessionals in het middelbaar beroepsonderwijs.

Martin Afman van MRA-Sports Personal Training in Amersfoort

MRA Sports personal training

Martin Afman

Martin werkt al ruim 15 jaar in de sport en geeft één op één en duo personal training. Hij kan jou onder andere helpen met voedingsadvies, vetverbranding, spieropbouw, krachttraining en bodybuilding.

Voetreflex massage van Angelique Roersen in Amersfoort

Voetreflextherapie en intuïtieve massage

Anqelique Roersen

Angelique geeft middels voetreflextherapie en massages mensen diepe ontspanning en ondersteuning in tijden van overprikkeling, stress, ontwikkelingsprocessen, zwangerschap, veranderingen, herstel en dergelijke.

014A0186 copy-min.jpg

Neem contact op

Ontdek vandaag nog hoe een op maat gemaakte behandeling jou kan helpen om een actiever, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Neem contact op om een afspraak in te plannen!

Contact

Sportpark Bokkeduinen 11

3819 BD Amersfoort

Openingstijden

Maandag

8:00 – 20:00

Dinsdag

8:00 – 20:00

Woensdag

8:00 – 20:00

Donderdag

8:00 – 20:00

  • Facebook
  • Instagram

Overig

KVK nummer: 81872720

BIG-nummer: 19930652204

AGB-code praktijk: 04038875

bottom of page