top of page

OVER MIJ

Wie ben ik?

Mijn naam is Milou Versteeg en ik ben inmiddels al ruim 10 jaar werkzaam binnen de sport. Ik woon samen met mijn vriend Martin, bonuszoon Mack, hond Sarge en 5 kippen in Amersfoort. Zelf doe ik graag aan powerlifting, weightlifting en windsurfen. 
Mijn passie is om mensen te helpen weer te kunnen doen wat zij willen, zonder beperkingen en zonder pijn, én om ze de kennis en kunde te geven om in de toekomst (soortgelijke) klachten te voorkomen.

Milou Versteeg is ruim 10 jaar werkzaam in sport en fysiotherapie

Als kind ben ik niet opgegroeid met een liefde voor bewegen en pas op mijn 18e ontdekte ik krachttraining. Dit is sindsdien een grote liefde geweest en ik train zelf nog steeds regelmatig. Al snel begon ik training te geven, zowel een-op-een als in groepen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in hoe het lichaam werkt en dan met name waarom het soms niet werkt zoals we dat graag zouden willen. Mensen met klachten wilde ik beter kunnen helpen door te kunnen vaststellen waar het probleem ligt. Vaak is dat niet op de plek van de pijn zelf. 

014A9992 copy-min.jpg

"CHOOSE TO MAKE A PRIORITY OF YOUR WELLNESS, OR BE FORCED TO MAKE A PRIORITY OF YOUR ILLNESS."

Om deze reden ben ik fysiotherapie gaan studeren en heb ik tijdens mijn studieperiode meerdere opleidingen afgerond, waaronder medical taping, yoga en fascia-therapie. Na het afronden hiervan ben ik in een reguliere praktijk werkzaam geweest en de master opleiding manuele therapie gestart. Ik heb een variatie aan klachten behandeld, van mensen met langdurige huis-tuin-en-keuken klachten (schouder, elleboog, rug, etc.) tot (semi) professionele sporters (golf, vechtsport, krachttraining, etc.). In mijn behandelingen maak ik gebruik van een variatie aan behandeltechnieken

LUMIO fysiotherapie ben ik gestart, omdat ik merkte dat ik binnen de reguliere praktijk niet de kwaliteit kon handhaven die ik wilde. Ik was te druk met overbodige administratie, onzinnige vragenlijsten en er was nauwelijks ruimte voor een persoonlijke aanpak. Ik behandelde geregeld 20 patiënten op een dag, wat natuurlijk de kwaliteit niet ten goede komt. Om deze redenen werk ik zonder contracten met de zorgverzekeraars. Wat dit precies inhoudt, wat hiervan de voordelen zijn voor jou als cliënt en andere zaken lees je op de pagina tarieven.

IN DE MEDIA

"Negeer je een brandend motorlampje op je dashboard? Nee, dan ga je naar de garage. Maar met ons lichaam gaan we voor de quick fix en nemen we een pijnstiller, zodat het even weg is. Eigenlijk heel gek, toch?’"

Lees het volledige interview voor het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Interview met Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) - ervaringsdeskundige fysiotherapie

Achtergrond

Master of Science Manuele Therapie

Fascia Integratie Therapie

Personal training, krachttraining

Bachelor of Science Fysiotherapie

Kinesiotaping

Plan jouw afspraak in

Ontdek vandaag nog hoe een op maat gemaakte behandeling jou kan helpen om een actiever, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Neem contact op om een afspraak in te plannen!

Contact

Sportpark Bokkeduinen 11

3819 BD Amersfoort

Openingstijden

Maandag

8:00 – 20:00

Dinsdag

8:00 – 20:00

Woensdag

8:00 – 20:00

Donderdag

8:00 – 20:00

  • Facebook
  • Instagram

Overig

KVK nummer: 81872720

BIG-nummer: 19930652204

AGB-code praktijk: 04038875

bottom of page