top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Is de praktijk goed te bereiken met auto/fiets/OV?

LUMIO is gevestigd op het Sportpark Bokkeduinen in Amersfoort. De behandelruimte zit aan de linkerzijde van het gebouw van de Fitacademie/MBO Amersfoort en is bereikbaar via een kleine trap aan die zijde, of gelijkvloers via de hoofdingang.

De praktijk is goed bereikbaar met de auto, fiets en het OV. Parkeren kan gratis op het terrein, vanaf station Amersfoort Centraal is het 5 minuten fietsen en de bus stopt voor de deur (bushalte Soesterweg). 

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor fysiotherapie is in principe géén verwijzing van een huisarts of specialist nodig. Uitzondering hierop is wanneer er sprake is van een zogenaamde "chronische indicatie", bijvoorbeeld bij botbreuken na operatie, bij verschillende spierziekten, MS, etc. Raadpleeg jouw verzekeraar om er zeker van te zijn dat jouw behandelingen vergoed worden.

Wanneer jij als cliënt zonder verwijzing binnenkomt is een fysiotherapeut wettelijk verplicht om een zogenaamde screening te doen. Tijdens deze screening wordt bepaald of er mogelijk sprake is van ernstige aandoeningen die niet mij behandeld kunnen worden. Met jouw toestemming wordt vervolgens een kort verslag hiervan naar de huisarts gestuurd.

Hoeveel kost een behandeling?

Een standaard zitting fysiotherapie kost €40,-. Meer informatie hiervoor vind je hier.

Heeft de praktijk contracten met zorgverzekeraars?

LUMIO heeft géén contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Wat dit contractvrij werken voor de vergoedingen van jouw behandeling als gevolg heeft, verschilt per verzekeraar en polis. Meer informatie hierover vind je hier.

Is de praktijk rolstoeltoegankelijk?

LUMIO is rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee mindervalide parkeerplaatsen aanwezig, via de hoofdingang is de behandelkamer gelijkvloers te bereiken, er is een mindervalide wc, de deuren zijn breed genoeg om comfortabel doorheen te kunnen en de behandelkamer zelf is eveneens ruim opgezet.

Ik heb een eerste afspraak ingepland, wat moet ik meenemen?

Voor jouw eerste afspraak wordt je gevraagd om jouw zorgpas, een identificatiemiddel (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) en één grote en één kleine handdoek mee te nemen.

Wat zijn de openingstijden?

LUMIO werkt op afspraak en is maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 20:00 geopend.

20240203_152230(0)-min.jpg

Neem contact op

Ontdek vandaag nog hoe een op maat gemaakte behandeling jou kan helpen om een actiever, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Neem contact op om een afspraak in te plannen!

Contact

Sportpark Bokkeduinen 11

3819 BD Amersfoort

Openingstijden

Maandag

8:00 – 20:00

Dinsdag

8:00 – 20:00

Woensdag

8:00 – 20:00

Donderdag

8:00 – 20:00

  • Facebook
  • Instagram

Overig

KVK nummer: 81872720

BIG-nummer: 19930652204

AGB-code praktijk: 04038875

bottom of page